03 december 2018

Nye motorer til Alfa Romeos anmelderroste SUV, Stelvio

Alfa Romeo har opdateret modelprogrammet for sin populære SUV. Det betyder, at der er kommet mere motorkraft til den mindste dieseludgave, og at det nu er muligt at få Stelvio med 200 hk benzinmotor og firehjulstræk. Samtidig introduceres nye attraktive privatleasingpriser. De nye Stelvio versioner står klar hos landets Alfa Romeo forhandlere.

Den danske Alfa Romeo importør byder vinteren velkommen med en let opdatering af modelprogrammet for Alfa Romeo Stelvio. Nyhederne tæller nye Edizione versioner, flere hestekræfter til den mindste dieselmotor samt en ny variant med benzinmotor.

Under motorhjelmen i italienernes populære SUV er den mindste dieselvariant således blevet opgraderet fra 180 hk til 190 hk. Der er tale om en bomstærk 2,2 liters motor, som har hele 450 nm drejningsmoment til rådighed ved bare 1.750 omdr/min. Den kommer desuden med AdBlue-anlæg, som holder emissionerne lave og sikrer at motoren overholder de nyeste europæiske krav. Denne udgave af Stelvio kommer altid med automatgear og træk på baghjulene.

Stelvio leveres nu desuden med en 2,0 liters turbobenzinmotor med 200 hk, der altid er parret med 8-trins automatgear og Q4-firehjulstræk, der konstant fordeler trækkraften mellem alle fire hjul. Denne konfiguration forstærker yderligere de i forvejen kompromisløse og knivskarpe køreegenskaber, som Stelvio har høstet mange roser for.

Alfa Romeo har samtidig opgraderet udstyrsniveauet til Edizione i dieselversionen med 190 hk og i benzinudgaverne med hhv. 200 og 280 hk. Det betyder, at disse Stelvio modeller er pakket med udstyr som stor, elegant integreret 8,8" skærm, navigationssystem, adaptiv fartpilot, automatisk nedblændelige bak- og sidespejle, Xenon forlygter, DAB radio, Apple Carplay og meget mere.

Samtidig fås Stelvio som standard med mere udstyr end tidligere. Alle Stelvio kommer nu med 18" alu-fælge med All-Season dæk, el-justerbare forsæder med tre-trins varme, ratvarme, elektrisk el-indklapbare sidespejle, splitbagsæde, elektrisk åbning/lukning af bagklap samt parkeringssensor bag.

Sikkerheden er som altid i top i Stelvio. Det skyldes ikke mindst aktivt sikkerhedsudstyr, som blandt andet omfatter et integreret bremsesystem (IBS). Bremsesystemet integrerer stabilitetskontrol og traditionel servobremse for øjeblikkelig bremserespons, og det reducerer bremselængden til et minimum. Alfa Romeo Stelvio scorede fem flotte stjerner i Euro NCAP testen sidste år.

I forbindelse med introduktionen af de nye versioner introducerer Alfa Romeo nye privatleasingpriser på Stelvio med en månedtlig ydelse på 5.295 kr. med en førstegangsydelse på 29.995 kr. for den 190 hestes diesel Super.

Den opdaterede Alfa Romeo Stelvio kan opleves hos landets forhandlere og koster fra 596.000 kr. for en 2.2 diesel med 190 hk og automatgear med Edizione-udstyr.

___________________________________________________________________________________

Modelprogram og priser (alle priser inklusive leveringsomkostninger):

Benzin
Stelvio 2.0 200 hk. Q4 Aut. Edizione 647.000 kr.
Stelvio 2.0 280 hk. Q4 Aut. Edizione 708.000 kr.
Stelvio 2.9 V6 BiTurbo Q4 Aut. Q 1.648.000 kr.

Diesel
Stelvio 2.2 190 hk. Aut. Edizione 596.000 kr.
Stelvio 2.2 210 hk. Q4 Aut. Super 720.000 kr.

 

Som firmabil starter beskatningsgrundlaget ved kr. 522.955 kr. for Stelvio 2.2 diesel med 190 hk og Edizione udstyr.

__________________________________________________________________________________

Pressebilleder i høj opløsning kan downloades på:

http://www.alfaromeopress.com/gallery/detail/1613
___________________________________________________________________________________

For yderligere information kontakt venligst:
Jonas Lichtenberg
Marketingchef, FCA Denmark A/S
Mobil: 28 94 90 04
Email: jonas.lichtenberg@fcagroup.com

www.alfaromeopress.com
www.fcagroup.com

sidste nye videoer

avanceret søgning

Søg...

Fra
Til
Søg