10 jul. 2014

Ny Alfa Romeo MiTo QV understreger den sportslige arv

Alfa Romeo har igennem mere end 100 år leveret køreglæde og stil i absolut topklasse til bilentusiaster verden over. Nu kan Alfa Romeo præsentere en ny udgave af Alfa Romeo MiTo QV, der med sine rendyrkede sportslige detaljer og den nye lynhurtige TCT-gearkasse, viderebringer Alfa Romeos stolte traditioner.

Alfa Romeo har igennem mere end 100 år leveret køreglæde og stil i absolut topklasse til bilentusiaster verden over. Nu kan Alfa Romeo præsentere en ny udgave af Alfa Romeo MiTo QV, der med sine rendyrkede sportslige detaljer og den nye lynhurtige TCT-gearkasse, viderebringer Alfa Romeos stolte traditioner.

Lyden fra motoren, kræfterne under hjelmen og følelsen bag rattet er som at sidde i en ægte italiensk gaderacer. Alfa Romeo har udviklet en ny sportslig "Quadrifoglio Verde"-version af Alfa Romeo MiTo med ny gearkasse, lækkert udstyr og endnu flere detaljer, der understreger det elegante og stilfulde ydre.

"Den sportslige Alfa MiTo QV har altid været kendt for sine dynamiske køreegenskaber, kække designdetaljer og sit høje sikkerhedsniveau. Med den nye Alfa MiTo QV TCT får man alt det samtidig med, at man kan nyde nye charmerende designdetaljer og vores TCT dobbeltkoblingsgearkasse, der bringer endnu mere underholdning til den frække MiTo QV," siger Steffen Holm, pressechef i Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Fornyet styrke med TCT-gearkasse
Udvendigt pryder det legendariske grønne "QV" firkløver-logo den nye Alfa MiTo QV TCT. Et logo der siden 1923 har siddet på forskærmene af Alfa Romeos sportsmodeller som et symbol på verdensklasse sportspræstationer. I dag er firkløveret et symbol på bilteknologi af den mest avancerede slags, som den nye Alfa Romeo MiTo QV til fulde efterlever med den sprudlende 1.4-liters MultiAir Turbo benzinmotor med 170 temperamentsfulde heste og den nye sekstrins TCT-dobbeltkoblingsgearkasse, der sikrer en effektiv og underholdende kørsel med et lynhurtigt gearskifte.

Rendyrket sport i nye klæder
De sportslige egenskaber understreges af de nye eksklusive detaljer, der byder på nye, sorte, 17" alufælge, rødlakerede bremsekalibre, forstærkede bremser, mørktonede indsatser i forlygterne samt dørhåndtag, sidespejle, kølergrill og lygtekranse i en flot mørk satin finish, specifik for QV versionen. Lækre detaljer indvendigt markerer ligeledes den nye Alfa MiTo QV's rå og sportslige personlighed med et sort indtræk med Alfa Romeo-logo og et nyt, tykt, rat med flad bund samt grønne og hvide syninger, som matcher det grønne firkløver-logo.

Det imponerende udstyrsniveau byder desuden på to-zone klimaanlæg, ratbetjent uConnect radio med BlueTooth og 5" touch screen, parkeringssensor samt Alfa Romeos særligt udviklede Alfa DNA-system med tre forskellige køreindstillinger som bl.a. justerer motorydelse, styretøj, ESC-system samt gearkassens skiftemønster.

Alfa Romeo MiTo QV TCT kan bestilles hos Alfa Romeo-forhandlerne i hele landet.

________________________________________


For yderligere information kontakt venligst:
Steffen Holm, Pressechef Fiat Group Automobiles Denmark A/S - mobil 2070 6487 - steffen.holm@fiat.com


Download fotos i høj opløsning:

http://www.alfaromeopress.com/gallery/detail/91

 

Alfa Romeo MiTo QV TCT (pris ekskl. leveringsomkostninger) kr. 348.500

 

Tekniske data:

4 cylindre, MultiAir system
6-trins TCT dobbeltkoblingsgearkasse
Ydelse: 170 hk. v. 5.500 omdr/min.
Max. moment: 250 Nm. v. 2.500 omdr/min. (Dynamic)
(230 Nm. v. 2.500 omdr/min. i Normal)
Tophastighed: 219 km/t
Acceleration 0 - 100 km/t: 7,5 sek.
Forbrug: 18,5 km/l
CO2: 124 g/km