10 februar 2017

Nu kan du privatlease Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo er nu klar med privatleasing af den anmelderroste Giulia, og det til en månedlig ydelse på 4.695 kr. Der er endda tale om versionen med den stærke 200 hestes benzin-turbomotor, avanceret 8-trins automatgear og fuld udstyrspakke. 

Privatleasing markedet er i voldsom stigning, og nu melder Alfa Romeo sig på banen med et rigtig skarpt tilbud til de danske bilister, der sætter flot italiensk design og ægte køreglæde højest. Netop nu tilbyder landets Alfa Romeo-forhandlere privatleasing af den nye Giulia, en af de mest omtalte bilnyheder sidste år.

Alfa Romeo tilbyder nu en af de mest attraktive versioner i modelprogrammet til privatleasing. Der er tale om Giulia 2.0 turbo benzin med 200 heste, 8 trins automatgear og det komplette Super udstyr. Her er udsigt til høj køreglæde og meget flotte præstationer med den rigtige Alfa lyd. Alt dette tilbydes til en privatleasing på 4.695 kr. i månedlig ydelse med en førstegangsydelse på 29.995 kr. Det er i en leasingperiode over 24 måneder med op til 30.000 kilometer.

Benzin fra ny motorfamilie

Benzinmotoren er en helt nyudviklet motor med fire cylindre og FCA-gruppens unikke MultiAir-ventilstyresystem. Motoren er fremstillet udelukkende i aluminium, har direkte indsprøjtning og lavtryksturbo samt et maksimalt drejningsmoment på 330 Nm til rådighed fra blot 1.750 omdr./min. Motoren leveres med den nye 8-speed automatgearkasse, som sikrer lynhurtige gearskift. Sammen med Giulias lave vægt og beskedne luftmodstand accelererer en Giulia 2.0 turbobenzin fra 0-100 på blot 6,6 sekunder og har en tophastighed på 235 km/t.

Det er ikke alene motoren, der gør det til en fornøjelse at sætte sig bag rattet. Det skyldes i lige så høj grad, at Giulia kommer med baghjulstræk og har et ekstremt direkte styretøj. Derudover er den fyldt med unikke tekniske løsninger, såsom kardanaksel i kulfiber, og den har en meget lav vægt takket være udpræget brug af aluminium til f.eks. døre og skærme.

Hvad angår sikkerhed er Alfa Romeo Giulia blandt de bedste. Giulia scorede fem flotte stjerner i EuroNCAP sidste år, og med Giulia har Alfa Romeo introduceret et nyt, innovativt, elektronisk bremsesystem, der kombinerer stabilitetskontrol med traditionel servobremse for øjeblikkelig bremserespons. Samtidig er der inkluderet et nødbremsesystem, der ved hjælp af radarsensorer automatisk sætter farten ned eller bremser bilen for at undgå en kollision. 

___________________________________________________________________________________

Privatleasing via Alfa Romeo Finansiering af Alfa Romeo Giulia 2.0 T 200 Aut. Benzin Super; 4.695 kr. i månedlig ydelse og 29.995 kr. i førstegangsydelse. 24 måneders løbetid og 30.000 km. kørsel i perioden. Samlet betaling i perioden 143.425 kr. Priserne er inkl. finansierings- og lev. omk., moms, serviceaftale og vejhjælp samt afleveringsgebyr, men ekskl. ejerafgift, forsikring, forbrugsvæsker, dæk og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse.

 

Vejledende udsalgspris:

Giulia 2.0 Turbo Aut. Super                                                                   535.690 kr.

Udstyret i Giulia 2.0 Turbo benzin Super omfatter:

 • 17" alufælge
 • Indtræk i dellæder
 • Aluminiumsindsatser i dørlisterne
 • Mulighed for to-farvet instrumentbræt (sort, natur eller rød)
 • To-zone klimaanlæg
 • Regn- og lyssensor
 • Cruise control
 • Tågelygter foran
 • Læderrat med startknap
 • 3,5" TFT farveskærm i instrumenterne
 • Alfa DNA - system
 • Alfa Connect infotainment med 6,5" skærm, Bluetooth og 8 højtalere
 • Forward Collision Warning og AEB nødbremse
 • Lane departure warning
 • IBS bremsesystem
 • Kardanaksel i kulfiber
 • Skærme og døre i aluminium

___________________________________________________________________________________

 

Tekniske data Giulia 2.0 Turbo benzin Aut.

4 cyl. Turbo, MultiAir og direkte indsprøjtning

1.995 cm3

200 hk v. 5.000 omdr./min.

330 Nm v. 1.750 omdr./min.

Topfart: 235 km/t

0 - 100 km/t: 6,6 sek

Kombineret forbrug: 16,7 km/l

CO2: 138 g/km

 

Pressebilleder i høj opløsning kan downloades på:

 http://www.alfaromeopress.com/gallery/detail/1560&pag=2

 ___________________________________________________________________________________

 

For yderligere information kontakt venligst:

Steffen Holm

Pressechef, FCA Denmark A/S

Mobil: 20 70 64 87

Email: steffen.holm@fcagroup.com

www.alfaromeopress.com

www.fcagroup.com

 

 

sidste nye videoer

avanceret søgning

Søg...

Fra
Til
Søg