31 august 2018

Auto Zeitung kårer Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio til ”SUV of the Year 2018”

Det kendte tyske bilmagasin Auto Zeitung har kåret Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio til 'SUV of the Year 2018'. Konkurrencen, som blev afholdt for første gang i år, var begrænset til de mest kraftfulde SUV-modeller fra elleve mærker. Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio lykkedes i sammenligning med stærke konkurrenter at vinde i særdeleshed på grund af dens køreegenskaber og høje køreglæde.

Karakteriseret af sit Quadrifoglio - firkløver på dansk - er Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio en højtydende SUV, som ikke passer ind i nogen konventionelle bilklasser, er i en klasse for sig selv. Med 510 hestekræfter fra den 2,9 V6 bi-turbo-motor kan den nå en topphastighed på 283 km / t. Stelvio kan accelerere fra 0 til 100 km/t på bare 3,8 sekunder.

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio kommer med state-of-the-art teknologi, herunder det innovative Q4-firehjulstræk, Alfa TM Active Torque Vectoring, Alfa TM Active Suspension og Chassis Domain Control (CDC). Disse teknologier, der sigter mod at opnå de bedste køreegenskaber, skaber platformen for en ekstraordinær rekord: Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio satte en ny benchmark på Tysklands legendariske Nürburgring og er forsat den hurtigste SUV i sin klasse på Ringen.


Torino, 31. august 2018

 

sidste nye videoer

avanceret søgning

Søg...

Fra
Til
Søg