08 februar 2018

Alfa Romeo udvider forhandlernetværket efter markant fremgang

Med titlen som det mest voksende bilmærke i 2017, en ærespris fra Motorjournalisternes Klub Danmark og en ny forhandler i Jylland tager det fart for Alfa Romeo, der med de nye Giulia og Stelvio modeller atter har indtaget det danske bilmarked.

1. januar kunne FJ Biler i Randers træde ind i det nye år som ny Alfa Romeo forhandler. FJ Biler forhandler nu det fulde modelprogram inden for FCA gruppens fire bilmærker Alfa Romeo, Jeep, Fiat samt Fiat Professional. Det er første fase i en udvidelse af forhandlernetværket, der vil omfatte yderligere 2-3 nye forhandlere i løbet af 2018.

Hos FCA Denmark, som er den danske Alfa Romeo importør, er man særdeles tilfreds med udviklingen i bilsalget og med tilføjelsen af en ny forhandler i det østjyske.

"Giulia og Stelvio har sikret Alfa Romeo et flot comeback, og vi er stolte af, at vi var det mest voksende bilmærke på det danske marked i 2017, for konkurrencen er hård. Vi udbygger fortsat vores sortiment og gode tilbud til privatkunder og på firmabilsmarkedet i takt med den stigende efterspøgsel. Vi fortsætter derfor også planmæssigt vores udvidelse af forhandlernetværket. Det udvidede samarbejde med FJ Biler er første led i planen om en udvidelse af forhandlernetværket i 2018, en udvidelse som vi har høje forventninger til", siger Simon Rivier, der er Country Manager hos FCA Denmark.

Ærespris fra danske motorjournalister
Hos Motorjournalisternes Klub Danmark er den positive udvikling heller ikke gået ubemærket hen, og foreningen har valgt at tildele Alfa Romeo årets ærespris. Forklaringen bag lyder, at Alfa Romeo har en særlig placering i mange bilentusiasters hjerte, og at mærket med Giulia og senest Stelvio har fået momentum. Med de nye standarder inden for køreegenskaber mener motorjournalisterne, at Alfa Romeo "accelererer lige ind i hjertet på køreglade bilkøbere".

Den planmæssige udvidelse af forhandlernetværket i 2018 vil sikre, at flere danskere i fremtiden vil få mulighed for at opleve Alfa Romeos modelprogram med de anmelderroste biler.

___________________________________________________________________________________

Alfa Romeo salg (danske registreringer) 2016 og 2017 (Kilde: De Danske Bilimportører):

2016:
Alfa Romeo Giulietta 109
Alfa Romeo Giulia 31
Alfa Romeo 4C 2
Ialt 2016: 142

2017:
Alfa Romeo Giulietta 147
Alfa Romeo Giulia 172
Alfa Romeo Stelvio 46
Alfa Romeo 4C 1
Ialt 2017: 366


Der er nu Alfa Romeo forhandlere i: Nærum, Odense, Vejle og Randers.


Pressebilleder i høj opløsning kan downloades på:

http://www.alfaromeopress.com/gallery


For yderligere information kontakt venligst:
Steffen Holm
Pressechef, FCA Denmark A/S
Mobil: 20 70 64 87
Email: steffen.holm@fcagroup.com
www.alfaromeopress.com
www.fcagroup.com

 

sidste nye videoer

avanceret søgning

Søg...

Fra
Til
Søg