18 mar. 2013

Alfa Romeo slår dørene op til Åbent Hus i påsken

Alfa Romeo hilser foråret velkommen med stilfulde italienske køretøjer, når landets Alfa Romeo-forhandlere inviterer til Åbent Hus i weekenden d. 23.- 24. marts. Her bliver der rig mulighed for at få en prøvetur i både den smukke Alfa Romeo Giulietta og den lille frække MiTo.

Alfa Romeo hilser foråret velkommen med stilfulde italienske køretøjer, når landets Alfa Romeo-forhandlere inviterer til Åbent Hus i weekenden d. 23.- 24. marts. Her bliver der rig mulighed for at få en prøvetur i både den smukke Alfa Romeo Giulietta og den lille frække MiTo.

Selvom det kolde vintervejr har svært ved at slippe sit tag i Danmark, sætter Alfa Romeo for alvor foråret i gang i påskedagene. Alfa Romeos biler er kendt for deres smukke italienske design og uovertrufne køreoplevelse, og i påsken er der interessante kampagner på både Alfa Romeo Giulietta og Alfa Romeo MiTo.

Tre års fri service på et begrænset antal smukke Alfa Giulietta
Alfa Romeos smukke velkørende Giulietta har alle dage talt til hjertet, og nu taler den også til fornuften. Alfa Romeo tilbyder nemlig nye købere af et begrænset antal Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo med 105 hk en tre-års Tryghedsaftale med i købet. Tryghedsaftalen gælder et begrænset antal biler og omfatter 3 års fri service og vedligeholdelse . Det samme, begrænsede antal biler, tilbydes også med 0 kr. i udbetaling ved finansiering igennem Alfa Romeo Finansiering. Alfa Romeo Giulietta har masser af udstyr som fx 6 airbags, ESP med Hill Holder og det underholdende D.N.A.-system med 3 køreindstillinger.

Attraktiv privatleasing på den populære Alfa MiTo
Den rappe Alfa Romeo MiTo er kendt for at forene stilrent italiensk design med den nyeste teknologi, og lige nu er det muligt at privatlease den smukke bil med kun 20.000 kr. i førstegangsydelse. Med de stærke og økonomiske motorer og det lækre og omfattende udstyrsniveau er Alfa MiTo indbegrebet af ægte italiensk køreglæde. Det stærke tilbud gælder Alfa Romeo MiTo Super 1.3 JTDm motor med 85 hk, som kan blive din for 2.595 kr. i månedlig ydelse, samt MiTo Super 1.4 med 78 hk.


Download fotos i høj opløsning her

For yderligere information kontakt venligst:

Steffen Holm, pressechef hos Fiat Group Automobiles Denmark A/S, tlf. 43 22 88 25 - steffen.holm@fiat.com

For Alfa Giulietta 1.4 TB 105 tilbuddet gælder:
Alfa Romeo Tryghedsaftalen gælder 3 år/45.000 km.

For Alfa MiTo privatleasing tilbuddet gælder:
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 85 hk Super, 20.000 kr. i førstegangsydelse inkl. stiftelsesomkostninger (3.195 kr.) og forsikringsadministration (1.050 kr.), 45.000 km i perioden, 36 måneders løbetid. Prisen for tilbuddet er inkl. moms, serviceaftale, vejhjælp, etablerings- og leveringsomkostninger, men ekskl. forsikring, grøn ejerafgift og evt. ekstraudstyr. Leasingforslaget er betinget af positiv kreditvurdering.