26 november 2018

Alfa Romeo introducerer Giulia Veloce TI spækket med udstyr

Det danske Alfa Romeo Giulia modelprogram har vokseværk og udvides igen. Det sker denne gang med en ny topversion, den sportslige Giulia Veloce TI, der kommer med alt tænkeligt udstyr, avanceret firehjulstræk og en stærk benzinmotor. Denne nye Giulia variant kan opleves hos landets Alfa Romeo forhandlere i december.

Der kommer mange gode ting fra Italien. Men hvis der er noget støvlelandet især forstår sig på, så er det at fremstille sportslige og smukt designede biler. Det er ikke mindst tilfældet med Alfa Romeo Giulia Veloce, som er fabrikkens lidt mere hverdags-anvendelige alternativ til den ekstreme topmodel Quadrifoglio med 510 hk.

Nu føjes der en ny udgave af denne anmelderroste Giulia version til det danske modelprogram. Der er tale om versionen Veloce TI. TI er en forkortelse af Turismo Internazionale og navnet på en motorsportsklasse. Hos Alfa Romeo er det en udstyrsbetegnelse, som har været brugt siden 50'erne og altid præget versioner med et sportsligt udstyr, høj ydelse og de bedste køreegenskaber.

Den nye Giulia Veloce TI er med sine 280 hk og Q4 firehjulstræk ingen undtagelse. Udstyrsmæssigt kommer Veloce TI med udstyr som sorte 19" alu-fælge, Xenon gasforlygter med aktivt kurvelys, stor skærm med navigation, DAB og Apple Carplay, skifte-paddles i aluminium, kulfiber-beklædninger på instrumentbordet, læderbeklædt instrumentbord, oplyst Alfa Romeo logo i dørtrinslisterne, parkeringssensor for og bag, parkeringskamera, nøglefri adgang, adaptiv fartpilot, specifikke 8-vejs el-justerbare sportssæder med læder/Alcantara indtræk, varme i rattet og meget mere.

Giulia Veloce TI byder faktisk på så meget standardudstyr, at kun ganske få ting som en kulfiberpakke med hækspoiler og sideskørter i kulfiber kan tilkøbes som ekstraudstyr.

Giulia Veloce TI leveres med en 2,0 liters benzinmotor med direkte indsprøjtning, som yder imponerende 280 hk. Det giver en topfart på 240 km/t, og den når fra 0 - 100 km/t på blot 5,2 sek. De dynamiske og sportslige køreegenskaber understreges af kombinationen af avanceret Q4 firehjulstræk og en ottetrins automatgearkasse, der sikrer lynhurtige gearskift. Der er desuden mulighed for ekstra underholdning ved selv at skifte gear via de let betjente og meget elegante skifte-paddles i aluminium bag rattet.

Det smarte Q4 firehjulstræk betyder, at Veloce TI som udgangspunkt er baghjulstrukket med fokus på høj køreglæde. Bilen trækker derfor kun på forhjulene, hvis det er nødvendigt. Det sparer også på brændstoffet. Fristes man til sportslig kørsel i sving, eller køres der i vådt eller fedtet føre, kan op til 60 procent af motorens trækkræft overføres til forhjulene på millisekunder, hvilket sikrer køreglæde på et meget højt niveau.

Den nye Giulia Veloce TI kan opleves hos alle landets Alfa Romeo forhandlere i december og koster 749.000 kr. Bekatningsgrundlaget som firmabil er 634.000 kr.

Samtidig med introduktionen af den nye Giulia Veloce TI har Alfa Romeo opdateret det øvrige Giulia modelprogram og introduceret en ny 190 hestes dieselmotor. De populære og meget veludstyrede Edizione versioner fortsætter i programmet og byder bl.a. på navigation, Apple Carplay, Xenon gasforlygter, adaptiv fartpilot og meget mere som standardudstyr.

___________________________________________________________________________________

Priser og modelprogram:

Benzin:
Alfa Romeo Giulia 2.0 Turbo 200 hk. Aut. Edizione 449.000 kr.
Alfa Romeo Giulia 2.0 Turbo 280 hk. Aut Q4 Veloce 645.000 kr.
Alfa Romeo Giulia 2.0 Turbo 280 hk. Aut Q4 Veloce TI 749.000 kr.
Alfa Romeo Giulia 2.9 V6 BiTurbo 510 hk. Aut. Q 1.435.000 kr.

Diesel:
Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel 190 hk. Aut. Edizione 467.000 kr.


___________________________________________________________________________________


For yderligere information kontakt venligst:

Steffen Holm
Pressechef, FCA Denmark A/S
Mobil: 20 70 64 87
Email: steffen.holm@fcagroup.com
www.alfaromeopress.com
www.fcagroup.com

 

 

sidste nye videoer

avanceret søgning

Søg...

Fra
Til
Søg