10 feb. 2015

Alfa Romeo Giulietta Sprint vender tilbage i ny specialversion

Som en hyldest til den første Alfa Romeo Giulietta Sprint fra 1954 præsenterer Alfa Romeo nu en specialversion af den kendte Alfa Romeo Giulietta. En specialversion der forener den italienske sportsklassikers stærke personlighed med fornyet motorkraft, smukke sportslige designdetaljer og et rigt udstyr.

Alfa Romeo Giulietta Sprint vender tilbage i ny specialversion

Som en hyldest til den første Alfa Romeo Giulietta Sprint fra 1954 præsenterer Alfa Romeo nu en specialversion af den kendte Alfa Romeo Giulietta. En specialversion der forener den italienske sportsklassikers stærke personlighed med fornyet motorkraft, smukke sportslige designdetaljer og et rigt udstyr.

Smukt italiensk design, kraftfulde motorer og fremragende præstationer. I mere end 60 år har disse egenskaber kendetegnet den traditionsrige Alfa Romeo Giulietta. For at fejre den legendariske fuldblodsitaliener lancerer Alfa Romeo nu en ny specialversion; Alfa Romeo Giulietta Sprint.

Alfa Romeo Gulietta Sprints historie rækker helt tilbage til 1954, hvor den blev introduceret i forbindelse med Torino Motor Show. Dengang som nu blev Giulietta omgående rost for sit underspillede elegante design og sine mekaniske kvaliteter, som også dengang var uden sidestykke.

"Giulietta Sprint har altid haft en ganske særlig status hos alfa-entusiaster, både fordi modellen markerer en milepæl i Alfa Romeos historie, men også fordi den har været med til at sætte standarden for de modeller, vi producerer i dag med avanceret motorteknologi og sportsligt design. Den nye specialversion af Giulietta Sprint fremhæver netop det ikoniske ved Giulietta med sin rendyrkede sportslige fremtoning, sportsudstyr og en ny temperamentsfuld motor," siger Steffen Holm, pressechef i Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Ny turbomotor
Den nye Alfa Romeo Giulietta Sprint lever til fulde op til sit navn, hvad angår hurtighed og motorkraft. Bilen er udstyret med en ny 1.4 MultiAir Turbo benzinmotor med 150 hk, der sikrer en tophastighed på 210 km/t og en acceleration fra 0 til 100 km/t på 8,2 sekunder. Under både gearskift og acceleration træder den helt særlige sprøde motorlyd, som altid har kendetegnet en ægte sportslig Alfa Romeo, i karakter.

Strømlinet sportslig elegance
Udvendigt markerer den nye specialversion af Giulietta Sprint et tydeligt slægtskab med de tidligere modeller med et rent og stramt design med elegante, svungne linjer. Men et nærmere kig på den nye Giulietta Sprint afslører helt nye og unikke detaljer, der opstrammer det sportslige udseende i form af nye 17" alu-fælge, mat sort-lakeret kølergrill, mørktonede bagruder, sorte rudelister, sideskørter, diffuser integreret i bagkofanger, mørke indsatser i forlygterne, mat sort-lakerede dørhåndtag og sidespejle og Sprint-logo på forskærmene.

Indvendigt er designet stilfuldt, enkelt og holdt i helt mørke toner. Sædeindtrækket er med indsatse i lækkert Alcantara®, som er præget med Alfa Romeo-logo, og i de forreste nakkestøtter er det legendariske Sprint-logo syet ind. Tagstoffet er ligeledes holdt i sort, mens rattet er beklædt med lækkert læder og med røde syninger, der matcher sæderne. Kanten rundt om instrumentbordet og indersiden af dørene er i et råt kulfiber-look, der matcher den elegante kabine.

Giulietta Sprint kommer med et imponerende udstyrsniveau, der blandt andet tæller to-zone klimaanlæg, cruise control, tågeforlygter og ratbetjent Uconnect radio med BlueTooth® og touch screen samt det unikke Alfa Romeo D.N.A. system, som kan tilpasse bilen til kørestil og vejforhold.

Den nye Giulietta Sprint kan opleves hos landets Alfa Romeo forhandlere til en yderst attraktiv pris på 299.900 kr.

________________________________________

For yderligere information kontakt venligst:

Steffen Holm
Tel: 20 70 64 87
Email: steffen.holm@fcagroup.com
www.alfaromeopress.com
www.alfaromeo.dk

Download fotos i høj opløsning her:
http://www.alfaromeopress.com/gallery/detail/1326

Download flot videomateriale her:
http://video.alfaromeopress.com/p/it/en/alfaromeo/post/30686

Alfa Romeo Giulietta Sprint - tekniske data

Ydelse: 150 hk
Moment (Dynamic): 250 Nm v. 2.500 omdr/min
Tophastighed : 210 km/t
Acc. 0 - 100 km/t: 8,2 sek.
Forbrug: 17,5 km/l
CO2: 131 gr/km


Modelprogram og priser (ekskl. lev. omk.)

Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir Sprint: 299.900 kr.


Standardudstyr

• Alfa D.N.A. m. 3 forskellige køreprogrammer
• Start & Stop system
• 6 airbags
• ESP m. hill-holder
• El-spejle med varme
• El-ruder for og bag
• Ratbetjent Uconnect radio med BlueTooth® og touch screen
• Splitbagsæde
• Fjernbetjent centrallås
• Tågeforlygter
• To-zone klimaanlæg
• Cruise control
• Sideskørter og hækspoiler
• 17" alufælge i Sprint design
• Sportssæder i stof/Alcantara®
• Ekstra tonede ruder bag
• Sprint detaljer: Diffuser integreret i bagkofanger, sort-lakerede dørhåndtag, sidespejle og indsatser i forlygter, kulfiber-look på instrumentbord og dørsider samt Sprint-logo på forskærme.